Campioana CFR e pe locul doi în Liga 1, după victoria împotriva Academicii Clinceni

  • CFR Cluj - Academica Clinceni, cea mai echilibrată confruntare a etapei a 16-a, în partea superioară a clasamentului, s-a jucat joi seara la Cluj Napoca.
  • Campionii au învins cu 3-1 şi au urcat pe locul 2, la egalitate de puncte cu FCSB.
115 afișări
Imaginea articolului Campioana CFR e pe locul doi în Liga 1, după victoria împotriva Academicii Clinceni

Atât gazdele, cât şi oaspeţii, veneau cu un moral ridicat. Campionii din Gruia nu au pierdut nici un meci în „era” Iordănescu, având 4 victorii şi un egal. Revelaţia Academica era neînvinsă de 8 etape şi cu o victorie aveau şansa să o egaleze pe Sepsi.

Costache a deschis scorul pentru CFR cu o acţiune personală, încheiată cu un şut surprinzător (1-0, min. 15), după ce ambele echipe au avut în prealabil câte o ocazie importantă de a marca.

Deac a majorat după pauză cu un şut plasat de la 20 de metri (2-0, min. 52). CFR a controlat jocul şi a ajuns de mai multe ori în faţa porţii, solicitând şi un penalty, neacordat însă.

Cei care au marcat şi au reanimat partida spre final au fost oaspeţii. Chandarov a punctat cu capul din faţa careului mic, depăşind în săritură doi fundaşi ceferişti (2-1, min. 84). Faza s-a repetat aproape identic peste 5 minute, însă mingea nu i-a vinit prea bine lui Chunchucov,
Bălgrădean reţinând cu calm.

Debeljuh a închis tabela în al doilea minut suplimentar de joc, aflându-se la capătul unei recentrări în faţa porţii.

CFR a trecut pe poziţia a doua în clasament, egalând la puncte pe FCSB, cel puţin până vineri, când bucureştenii întâlnesc pe Astra Giurgiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici