Petrolul Ploieşti - Partizan Belgrad, scor 0-1, într-un meci amical

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, duminică, de campioana Serbiei, Partizan Belgrad, scor 1-0, într-un meci amical din cadrul stagiului de pregătire de la Maribor, informează site-ul oficial al grupării prahovene.

216 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti - Partizan Belgrad, scor 0-1, într-un meci amical

Petrolul Ploieşti - Partizan Belgrad, scor 0-1, într-un meci amical (Imagine: Shutterstock)

Golul a fost marcat de Luka, în minutul 36.

Tehnicianul Cosmin Contra a folosit următoarea formulă de început: Povilas - Naziri, Hoban, Neag, Grecu - Romario, De Lucas - Boudjemaa, Ad. Cristea, Morar - Cristescu. Au mai evoluat: Yamissi, Mustivar, Younes, Popescu, Grozav, Pecanha, Geraldo, Guilherme, Ad. Ilie.

Petrolul Ploieşti va juca următorul meci, marţi, cu Ludogoreţ Razgrad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici