Petrolul poate egala în partida cu CS Severin recordul de meciuri consecutive fără înfrângere

Gruparea Petrolul Ploieşti ar putea egala în partida cu CS Severin, contând pentru etapa XXIX-a a Ligii I, ce se va disputa, sâmbătă, de la ora 18.00, numărul de meciuri consecutive fără înfrângere, acesta fiind de 12.

270 afișări
Imaginea articolului Petrolul poate egala în partida cu CS Severin recordul de meciuri consecutive fără înfrângere

Petrolul poate egala în partida cu CS Severin recordul de meciuri consecutive fără înfrângere (Imagine: Laurentiu Mich / MediafaxFoto)

"Vreau să egalez, la Turnu Severin, acest record şi, de ce nu, echipa să-l îmbunătăţească etapele viitoare. Ne aşteaptă un meci greu, dar suntem încrezători că vom reuşi să menţinem parcursul bun de până acum. Chiar dacă cei de la Severin au făcut meciuri bune în ultima vreme, nu mi-e teamă atât de forţa lor, cât de relaxarea care ar putea intrveni în echipa noastră. Nu cred că este o etapă decisivă în privinţa luptei pentru podium. Nu mi-am făcut calcule, iau fiecare meci în parte, iar la final vom trage linie", a spus antrenorul Cosmin Contra.

Cosmin Contra nu-i poate utiliza pe Souvadet (accidentat), Hoban şi Boudjemaa (suspendaţi), în afara lotului de 18 aflându-se şi Povilas, Grecu şi Naziri.

"Petroliştii" au plecat, joi, spre Turnu Severin, cu autocarul, urmând a reveni imediat după meci. Duminică este programat un antrenament de refacere, iar de luni se va intra în programul normal de pregătire pentru partida de miercuri cu FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici