Piţurcă: Gigi Becali vorbeşte tâmpenii

Selecţionerul Victor Piţurcă a dezminţit faptul că i-a spus lui Gigi Becali, înaintea partidei de la Amsterdam, că România nu poate învinge Olanda, precizând că finanţatorul FC Steaua "vorbeşte tâmpenii".

388 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Gigi Becali vorbeşte tâmpenii

Piţurcă: Gigi Becali vorbeşte tâmpenii (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Gigi vorbeşte tâmpenii. Gigi mi-a scos o cruce pe acolo şi mi-a arătat că îi batem cu 3-1. Eu i-am spus, «Băi, Gigi. Tu eşti nebun?! Cu cine crezi că jucăm, cu Bacăul?». Gigi nu ştiu cum a intrat acolo, habar nu am, chiar nu ştiu. Probabil a fost invitat ca să intre în direct (n.r. - la o televiziune). Dacă i-au permis olandezii să intre, înseamnă că e... Iar Gigi Becali intră peste tot, ce mare lucru e să intre Gigi Becali acolo?", a spus Piţurcă, imitând vocea lui Gigi Becali.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, declarase că selecţionerul Victor Piţurcă i-a spus, într-o discuţie care a avut loc pe teren înainte de începerea meciului cu Olanda, că "tricolorii" nu au cum să câştige.

Pe de altă parte, Victor Piţurcă a negat că a făcut o glumă proastă în ceea ce îl priveşte pe fostul jucător Mihăiţă Neşu, imobilizat acum într-un scaun cu rotile după accidentul suferit la coloană în 10 mai 2011.

"Neşu a fost şi este unul dintre copiii mei şi îmi permit să vorbesc orice despre Neşu, oricând şi cum vreau. Când i s-a întâmplat ceea ce i s-a întâmplat, eu am suferit cum nu vă imaginaţi voi, chiar dacă mă vedeţi tare. Am suferit foarte mult. Pe Neşu eu l-am adus la Steaua, când a plecat, m-a sunat ca să intervin să plece şi m-am simţit puţin vinovat pentru ceea ce i s-a întâmplat. Poate nu avea cursul ăsta în viaţă, poate nu ajungea în Olanda. Păi, eu fac glume răsuflate sau cum? I-am zis ceva, dar a fost sub formă de glumă, dar nu după cum se spune", a explicat selecţionerul.

Victor Piţurcă a afirmat că finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a făcut cea mai mare greşeală a vieţii când l-a demis de la formaţia olteană.

"Ştiţi ce se întâmplă cu Mititelu? El a făcut cea mai mare greşeală a vieţii lui când m-a dat afară pe mine. Cred că el e conştient de lucrul ăsta. Apoi şi toate vorbele aruncate cum că eu aş fi avut vreo contribuţie la eliminarea Craiovei. Eu ce am făcut? M-am dus cu banii din buzunar de la mine să redresez Craiova, iar el după câteva luni nu ştiu ce probleme a avut şi uite unde a ajuns. El a greşit, eu nu mai eram acum la echipa naţională, eram la Craiova în continuare, iar Craiova renăştea. Eu mi-am dorit foarte mult să rămân la Craiova", a adăugat Piţurcă.

Referitor la procesul cu lituanianca Victorija Blochină, fosta balerină cu care a avut o relaţie, Victor Piţurcă a afirmat că aceste lucruri le va dezvălui într-un volum de memorii pe care îl va scrie după ce va împlini 80 de ani.

"E o întrebare care nu îşi are sensul. Vorbim despre echipa naţională sau vorbim despre procesele mele? Băi, copii, astea sunt problemele mele, care nu vă interesează pe voi. Fac ce cred eu că e mai bine pentru mine şi pentru familia mea. Nu mai faceţi pe lupii moralişti. Asta este reacţia mea personală. S-au scris atâtea minciuni despre mine şi atâtea prostii, dar nu vorbesc despre ele, pentru că e viaţa mea privată. Când o să îmi scriu şi eu memoriile o să vedeţi ce spun acolo. Mă apuc pe la 80 de ani încolo".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici