Platini l-a felicitat pe Cristiano Ronaldo pentru câştigarea Balonului de Aur

Preşedintele UEFA, Michel Platini, i-a trimis, marţi, un mesaj de felicitare lui Cristiano Ronaldo, în care apreciază că jucătorul portughez, prin câştigarea Balonului de Aur pentru a treia oară, îşi "lasă amprenta în istoria" fotbalului.

110 afișări
Imaginea articolului Platini l-a felicitat pe Cristiano Ronaldo pentru câştigarea Balonului de Aur

Michel Platini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dragă Cristiano. Vreau să te felicit pentru că ai câştigat Balonul de Aur pentru a treia oară. Este o mare reuşită în lumea fotbalului şi este clar că deja ţi-ai lăsat amprenta în istoria sportului nostru. Felicitări pentru tot ce ai făcut şi mult noroc în 2015", se arată în mesajul transmis de Platini, în limba engleză.

Internaţionalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a câştigat, luni seară, pentru a doua oară consecutiv şi a treia oară în carieră Balonul de Aur, trofeu ce a fost decernat în cadrul unei gale desfăşurate la Zurich. Portughezul i-a devansat pe germanul Manuel Neuer (Bayern Munchen) şi pe argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona).

Ronaldo se alătură în clubul select al deţinătorilor a trei astfel de trofee lui Johan Cruyff (1971, 1973, 1974), Michel Platini (1983, 1984, 1985) şi Marco Van Basten (1988, 1989, 1992). El se află însă în urma lui Messi, care a câştigat Balonul de Aur de patru ori (între 2009 şi 2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici