Portarul Mihai Mincă a ajuns în presa internaţională după faza din meciul FC Voluntari - Concordia

Meciul dintre FC Voluntari şi Concordia Chiajna a oferit un moment inedit în fotbalul românesc. Portarul gazdelor, Mihai Mincă, s-a dus până la uşa vestiarelor pentru a degaja din şase metri. În timp ce echipa sa era în avantaj, Mincă a susţinut că nu poate degaja din teren.

7351 afișări
Imaginea articolului Portarul Mihai Mincă a ajuns în presa internaţională după faza din meciul FC Voluntari - Concordia

Portarul Mihai Mincă a ajuns în presa internaţională după faza din meciul FC Voluntari - Concordia

Isprava portarului a ajuns până în Anglia, iar jurnaliştii de la The Sun i-au dedicat un articol.

Echipa lui Ionuţ Badea s-a salvat matematic de la retrogradare, sâmbătă seară, graţie unui gol marcat de Marius Pena în minutul 88. Concordia are 30 de puncte cu o etapă înaintea finalului, iar FC Voluntari, echipa aflată pe loc de baraj, are doar 26 de puncte. Dacă Gaz Metan învinge Juventus, Mutu nu se mai poate salva direct, ci doar în urma unui baraj jucat cu o echipă din Liga 2.

După 13 meciuri din playout, cu o singură etapă rămasă de disputat, Concordia are 30 de puncte şi s-a salvat matematic de la retrogradare, nemaiputând fi ajunsă de ACS Poli Timişoara şi FC Voluntari. Cu 26 de puncte, Adi Mutu tremură serios la prima experienţă ca antrenor în Liga 1 Betano. Dacă Gaz Metan învinge Juventus, FC Voluntari nu mai poate urca mai sus de locul de baraj, dar calculele nu se opresc aici. ACS Poli are 24 de puncte, un meci mai puţin disputat, iar o victorie a bănăţenilor în meciul cu Dinamo îl duce pe "Briliant" pe penultimul loc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici