Porumboiu: Caro nu va mai fi pe banca tehnică a echipei FC Vaslui

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat joi, după şedinţa de pregătire condusă de Lopez Caro, că mai sunt mici detalii de pus la punct privind rezilierea contractului tehnicianului, iar de la amicalul cu Dacia Chişinău de sâmbătă, antrenorul nu va mai fi pe banca tehnică a moldovenilor.

27 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Caro nu va mai fi pe banca tehnică a echipei FC Vaslui

Porumboiu: Caro nu va mai fi pe banca tehnică a echipei FC Vaslui (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Mai avem mici lucruri de pus la punct, din punct de vedere procedural, pentru a-l îndepărta pe Lopez Caro. Pot să spun că nu va mai fi pe bancă de la meciul de sâmbătă cu Dacia Chişinău. Eu nu-l înţeleg pe acest om cum de se umileşte în halul ăsta, dacă şi asistenţii s-au dezis de el. În final, o să ieşim din acest film, care nici telenovelă nu poate fi, pentru că acolo, din ce am aflat şi eu, plângi. De fapt, tot ce se întâmplă la Vaslui este de festivalul umorului, că tot se desfăşoară la acest sfârşit de săptămână la Vaslui, în care Lopez Caro este cap de afiş. Dacă ar fi făcut un român în Spania ceea ce face el, ar fi fost mazilit în ultimul hal", a spus Porumboiu.

Adrian Porumboiu a menţionat că a vrut să-i plătească mai mulţi bani lui Caro decât clauza de reziliere, în valoare de un milion de euro, dar tehnicianul nu a acceptat. "Nu am mai văzut aşa ceva, ca o echipă de primă ligă să fie antrenată de un singur om. Până şi Avântul Zăpodeni, o echipa judeţeană, are doi antrenori. Noi am fost corecţi faţă de Lopez Caro şi i-am propus bani mai mulţi chiar şi decât milionul prevăzut în clauza de reziliere a contractului. Dar el este dus tare cu sorcova şi cred că şi de râie scapi mai uşor", a mai spus el.

El a precizat că antrenorul spaniol nu mai are sprijinul nimănui în clubul vasluian. "Vă daţi seama ce fel de om este dacă azi a fost aproape în stare să se pună în genunchi în faţa maseurilor. Nici măcar Campano sau Rivas, jucătorii aduşi de el, şi cărora le-a semnat contractul, nu-l mai acceptă. Scopul lui nu este decât să ne provoace pentru a-şi încasa milionul de euro, plus comisioanele de pe jucătorii aduşi de el", a explicat Porumboiu.

Echipa FC Vaslui a efectuat, joi dimineaţă, un antrenament sub conducerea lui Juan Ramon Lopez Caro. Tehnicianul stabilise iniţial ca jucătorii formaţiei vasluiene să fie liberi până vineri inclusiv, însă conducerea clubului a chemat echipa la pregătire încă de miercuri, antrenamentele fiind conduse de fotbaliştii Adailton, Wesley şi Pancu

Joi, Lopez Caro a fost singurul tehnician prezent la antrenament, restul stafului tehnic renunţând la funcţie, Laurenţiu Roşu şi Jose Maqueda miercuri, iar Ioan Mangeac joi dimineaţă.

Deşi antrenorul principal a stabilit primul antrenament de după mini-vacanţă pentru sâmbătă la ora 10.30, conducerea clubului a programat un meci amical cu formaţia Dacia Chişinău, în deplasare, în aceeaşi zi, la ora 15.00.

Din cauza rezultatelor slabe înregistrate de FC Vaslui în campionat, conducătorii clubului încearcă să-l facă pe antrenorul spaniol Juan Ramon Lopez Caro, angajat în această vară, să-şi dea demisia. Însă Caro a refuzat să plece, în ciuda presiunilor la care a fost supus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici