Porumboiu consideră că FC Vaslui este îndreptăţită să spere la titlu

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, luni, că echipa sa este îndreptăţită să spere la câştigarea titlului, ţinând cont de lotul pe care îl are, în comparaţie cu celelalte competitoare şi, mai ales, având în vedere ce achiziţii şi-a propus să facă în această pauză competiţională.

19 afișări
Imaginea articolului Porumboiu consideră că FC Vaslui este îndreptăţită să spere la titlu

Porumboiu consideră că FC Vaslui este îndreptăţită să spere la titlu (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Nu ar fi ceva senzaţional să câştigăm titlul, ci un lucru normal, ţinând cont de cât s-a investit la această echipă în ultimii ani. Vasluiul este îndreptăţită să ia campionatul, mai ales că celelalte echipe care speră la acelaşi lucru îşi restrâng activitatea, în timp ce noi investim şi facem achiziţii în continuare. Important este să nu fim opriţi prin alte mijloace decât cele corecte", a spus Adrian Porumboiu.

În acelaşi context, finanţatorul FC Vaslui crede că formaţia sa nu ocupă, la finalul turului, locul pe care îl merită în campionat. "Desigur, nu este un loc care să ne facă cinste şi pe care să-l merităm la cât s-a investit la Vaslui. Ne dorim mult mai mult de la acest sezon şi, în consecinţă, ne vom atinge obiectivele", a adăugat Porumboiu.

FC Vaslui a făcut deja o primă achiziţie în această pauză competiţională, după ce l-a adus de la Gloria Bistriţa pe mijlocaşul Lucian Sănmărtean, care a semnat pe două sezoane şi jumătate cu gruparea moldoveană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici