Presa din Brazilia susţine că un interviu exclusiv cu Neymar a fost furat

Neymar nu s-a prezentat la reunirea lotului PSG-ului, motiv din cauza căruia a fost amendat. Atacantul a preferat să rămână o săptămână în plus în Brazilia, acolo unde s-a ocupat de Institutul Neymar Jr., iar sâmbătă, 13 iulie, a oferit un interviu exclusiv celor de emisiunea "Aqui na Band".

129 afișări
Imaginea articolului Presa din Brazilia susţine că un interviu exclusiv cu Neymar a fost furat

Presa din Brazilia susţine că un interviu exclusiv cu Neymar a fost furat

Potrivit presei din Brazilia, materialul cu fostul jucător al Barcelonei, care vorbea despre planurile sale de viitor, ar fi trebuit să apară luni, 15 iulie. Motivul din cauza căruia interviul nu a fost publicat este că a fost furat. Cardul pe care a fost înregistrată discuţia cu Neymar a fost furat din maşina jurnaliştilor.

"Au furat cardul. I-am luat un interviu lui Neymar, care a vorbit despre lucruri importante despre viitorul lui, în care explica foarte multe situaţii", a precizat un jurnalist, care nu a dezvăluit şi despre ceea ce a vorbit brazilianul în discuţia pe care au purtat-o.

Interviul ar fi trebuit să apară pe postul TV UOL Esporte. După anunţul făcut în legătură cu furtul, cei de la "Oh My Goal" au surprins cu o informaţie. Aceştia au spus că ar avea o copie a discuţiei cu Neymar, pentru că în timpul interviului aveau o cameră pornită.

Neymar a revenit la antrenamentele PSG-ului, dar situaţia atacantului de 27 de ani este una tensionată cu cei din conducerea grupării din Paris. Fotbalistul vrea să plece de pe Parc des Princes şi aşteaptă ca Barcelona să reuşească să ajungă la un acord cu actuala sa echipă.

Neymar a fost transferat la Paris Saint Germain, în anul 2017, de la Barcelona, pentru 222 de milioane de euro, şi mai are contract cu PSG până în anul 2022.

 

 

Taguri:
brazilia,
neymar,
psg

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici