Presa germană i-a criticat pe jucătorii naţionalei după calificarea în sferturile CM

Presa germană i-a criticat pe jucătorii naţionalei, deşi reprezentativa pregătită de Joachim Low a învins, luni, la Porto Alegre, cu scorul de 2-1 după prelungiri, reprezentativa Algeriei şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

348 afișări
Imaginea articolului Presa germană i-a criticat pe jucătorii naţionalei după calificarea în sferturile CM

Presa germană i-a criticat pe jucătorii naţionalei după calificarea în sferturile CM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Principalele publicaţii germane l-au lăudat pe Schurrle, autorul primului gol, şi pe Neuer, care a avut câteva intervenţii importante.

"Schuuuurrle!", a titrat Bild pe prima pagină, având o poză cu jucătorul lui Chelsea şi bucuria lui după golul marcat. "Schurrle şi Ozil au marcat, Neuer a fost cel mai bun, dar dacă vom continua aşa putem fi eliminaţi de Franţa. Mulţumim, Schurrle! Graţie lui Neuer suntem încă la Mondial", a scris Bild.

Magazinul Kicker a titrat: "Şansă! O cursă sălbatică ne duce în sferturi", cu referire la cursă făcută de Muller la primul gol al Germaniei. "Echipa nu a fost deloc în meci, a părut confuză şi nesigură în noua sa configuraţie defensivă. A fost nervoasă în atac şi l-a obligat pe Neuer să iasă prea des din poartă şi să respingă baloanele", a scris Kicker.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, în urma victoriei din meciul cu selecţionata Algeriei, scor 2-1, după prelungiri, luni, la Porto Alegre, în optimile competiţiei.

Pentru Germania au marcat Schurrle '92 şi Ozil '119, iar pentru Algeria a înscris Djabou '120+2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici