Presa turcă speculează că Hagi ar putea ajunge la Trabzonspor, românul neagă

Presa turcă a notat, duminică şi luni, că prezenţa lui Gheorghe Hagi la meciul Galatasaray - Trabzonspor a dus la speculaţii potrivit cărora fostul fotbalist ar urma să preia conducerea tehnică a echipei din Trabzon, informaţii negate de român.

11 afișări
Imaginea articolului Presa turcă speculează că Hagi ar putea ajunge la Trabzonspor, românul neagă

Presa turcă speculează că Hagi ar putea ajunge la Trabzonspor, românul neagă (Imagine: Ştefan Ciocan/Mediafax Foto)

"Faptul că Hagi a fost la meci a dus la zvonuri potrivit cărora românul ar urma să fie adus la echipa Trabzonspor în locul lui Hugo Broos", scrie presa din Turcia.

Gheorghe Hagi a declarat că speră să revină în Turcia, unde a antrenat echipele Galatasaray şi Bursaspor, însă a precizat că nu este adevărat că va prelua acum formaţia Trabzonspor. "Acestea sunt speculaţii, dar sper ca într-o bună zi să revin în Turcia", a afirmat Hagi.

Potrivit ajansspor.com, responsabilul secţiei de fotbal a clubului Trabzonspor, Ihsan Alioglu, a spus că deocamdată nu există o decizie în privinţa unei eventuale demiteri a lui Broos. "Nu există o decizie în privinţa măsurilor ce ar urma să fie luate având în vedere situaţia actuală. Nu am menţionat numele niciunui antrenor. În fotbal se poate întâmpla orice. Nu vom spune nimic acum în această privinţă", a precizat Alioglu.

Echipa Trabzonspor, care a fost învinsă, duminică, de Galatasaray, cu scorul de 4-3, nu a obţinut nicio victorie în ultimele trei meciuri din campionatul Turciei şi ocupă locul 9 în clasament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici