Presa turcă: Stancu are stofă bună de atacant, a obţinut nota maximă pentru jocul său

Presa turcă a notat, luni, că fotbalistul Bogdan Stancu a arătat la primul său meci la Galatasaray, scor 1-0 cu Sivasspor, că are "stofă bună de atacant" şi a dat speranţe de viitor îmbunătăţind ofensiva echipei antrenate de Gheorghe Hagi, iar astfel a obţinut nota maximă pentru jocul său.

21 afișări
Imaginea articolului Presa turcă: Stancu are stofă bună de atacant, a obţinut nota maximă pentru jocul său

Presa turcă: Stancu are stofă bună de atacant, a obţinut nota maximă pentru jocul său (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Stancu a jucat puţin. Hagi a arătat că are încredere în el, introducându-l în joc. A fost foarte rapid şi a dat speranţe de viitor. (...) Mai are nevoie de timp. Este un atacant bun, care driblează bine. Cum se spune, are stofă bună...", notează cotidianul Star.

Jurnalul Sabah scrie că suma de 5 milioane de euro plătită de Galatasaray clubului Steaua pentru Stancu poate părea mare, dar "stofa jucătorului este foarte bună". "A dat impresia că este un atacant bun, prin modul cum a controlat mingea, tehnica şutului şi intuiţie", adaugă sursa citată.

"Stancu a îmbogăţit atacul", menţionează şi Milliyet, care precizează că atacantul român a mărit calitatea echipei. "A dat semnale că poate fi şi mai bun. A atras atenţia prin viteză şi prin şuturi precise. Fotbalistul român a demonstrat că va fi util în meciurile următoare, prin jocul său ofensiv", notează cotidianul turc.

Milliyet şi cotidianul sportiv Fanatik prezintă şi o statistică a evoluţiei lui Stancu: minute jucate - 32, pase - 12, pase precise - 6, mingi interceptate - 1, mingi pierdute - 8, centrări - 1, şuturi - 3, ocazii de gol - 1.

"Stancu a dat speranţe", a titrat Fanatik, adăugând că românul a avut câteva "driblinguri elegante" şi a arătat că se gândeşte mereu la gol.

Jurnalul Fotomac scrie că Bogdan Stancu a mărit forţa ofensivă a echipei Galatasaray şi "a obţinut notă maximă": "Fotbalistul român şi-a arătat calitatea atât prin viteza extraordinară, cât şi prin şuturile puternice".

Cotidianul Vatan consideră că transferul lui Stancu este unul pozitiv, având în vedere evoluţia românului. Vatan mai notează că argentinianul Juan Culio, achiziţionat de la Galatasaray de la CFR Cluj, a arătat că poate fi un lider al echipei.

Atacantul Bogdan Stancu a debutat la Galatasaray, duminică seară, în meciul de pe teren propriu cu Sivasspor, scor 1-0, prima partidă oficială a echipei antrenate de Gheorghe Hagi pe noul său stadion, Turk Telekom Arena. Stancu a intrat pe teren în minutul 58, în locul lui Emre Colak.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici