Preşedintele federaţiei daneze de fotbal: România are o echipă foarte bună, dar şi noi avem şanse la calificare

Preşedintele Federaţiei Daneze de Fotbal, Jesper Moller, a declarat, marţi, că România are o echipă naţională foarte bună, dar a precizat că şi Danemarca are şanse la calificare din Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

335 afișări
Imaginea articolului Preşedintele federaţiei daneze de fotbal: România are o echipă foarte bună, dar şi noi avem şanse la calificare

Preşedintele federaţiei daneze de fotbal: România are o echipă foarte bună, dar şi noi avem şanse la calificare (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Cu România am avut mereu meciuri tari. Dar eu nu îmi amintesc să fi pierdut vreodată. Eu oricum nu îmi amintesc decât meciurile bune ale naţionalei Danemarcei. Cele pe care le pierdem, le uit. Glumesc. În următoarele preliminarii vom avea şansa noastră. România are o echipă foarte bună. Fotbalul românesc este fantastic. Ultima oară noi am pierdut cu 2-0, pentru că România a jucat foarte tehnic şi rapid. De aceea România a fost în urna 1 la tragerea la sorţi a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, iar noi într-o urnă inferioară", a spus Jesper Moller, prezent, marţi, la Bucureşti, la invitaţia Federaţiei Române de Fotbal.

Selecţionatele României şi Danemarcei vor fi adversare în Grupa E a preliminariilor CM 2018 din care mai fac parte Polonia, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan.

Federaţia Română de Fotbal a lansat, marţi, programul "Împreună suntem fotbal", dedicat practicării fotbalului de bază. Astfel, federaţia va realiza unsprezece proiecte naţionale în sistem integrat, începând din această toamnă, ce includ competiţii şi acţiuni de scouting. Acestea acoperă mediul urban şi rural, în parteneriat cu autorităţile centrale, locale şi mediul de business.

În cadrul evenimentului de marţi, FRF a încheiat un parteneriat valabil cinci ani cu Federaţia Daneză de Fotbal, reprezentată la Bucureşti de preşedintele Jesper Moller. Prin acest parteneriat fotbalul românesc va beneficia de experienţa şi asistenţa specialiştilor danezi în dezvoltarea infrastructurii fotbalului de bază, implementarea programelor şi proiectelor dedicate, elaborarea sistemelor IT pentru suportul necesar acestor proiecte, precum şi promovarea fotbalului în rândul copiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici