Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, nu a fost lăsat să intre în sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, nu a fost lăsat, luni, să intre în sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv (COSR), unde şeful comitetului, Octavian Morariu, susţine o conferinţă de presă.

722 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, nu a fost lăsat să intre în sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv

Preşedintele FR Box, Rudel Obreja, nu a fost lăsat să intre în sediul COSR (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Obreja a afirmat că nu a fost lăsat să intre de către paznici, deoarece "aşa sunt ordinele".

"Eu sunt preşedintele Federaţiei Române de Box şi vreau să intru în sediul COSR, nu e sediul lui Morariu. Eu sunt suspendat de AIBA, nu de COSR. Asta e dovada că faceţi slugărnicie în faţa AIBA. A adus bodyguarzii ca să nu mă lase să intre", a declarat Obreja.

Morariu: Invit pe cine vreau la o conferinţă organizată de mine

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv, Octavian Morariu, a declarat, ca răspuns la faptul că Rudel Obreja nu a fost lăsat să intre în sediul COSR, că invită pe cine vrea la o conferinţă organizată de el.

"Domnul Obreja este autosuspendat ca preşedinte al Federaţiei Române de Box. Mi se pare normal ca la o conferinţă de presă organizată de mine să invit pe cine vreau. Eu nu m-am dus la conferinţa lui din respect pentru domnul Obreja", a spus Morariu.

Rudel Obreja se află de mai mult timp în conflict cu conducerea AIBA, care îi cere demisia din funcţia de preşedinte al FR Box. AIBA a notificat, la 9 august, FR Box că va fi dezafiliată dacă Obreja nu renunţă la funcţia sa până la 31 august.

Obreja i-a reproşat, săptămâna trecută, preşedintelui COSR, Octavian Morariu, că a luat partea AIBA în loc să apere interesele FR de Box. Subiectul conferinţei de presă organizate Morariu este legat de situaţia de la forul român de box.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici