PREŢ UNIC pentru meciul România-Finlanda şi intrare GRATUITĂ pentru suporterii care şi-au luat bilete virtuale. Cum se schimbă biletele

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că fanii echipei naţionale îşi vor putea achiziţiona bilete pentru meciul cu Finlanda, de joi, din preliminariile Euro-2016, la preţul unic de 20 de lei. Totodată, suporterii care au cumpărat bilete virtuale în cadrul campaniei "Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată" vor avea intrarea gratuită la meciul România - Finlanda.

6789 afișări
Imaginea articolului PREŢ UNIC pentru meciul România-Finlanda şi intrare GRATUITĂ pentru suporterii care şi-au luat bilete virtuale. Cum se schimbă biletele

Intrare gratuită pentru suporterii care şi-au cumpărat bilete virtuale la meciul România-Finlanda (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Foto)

"Va fi un un preţ unic, de 20 de lei, fie că e vorba de tribuna I, peluze sau inele, dar exceptând zona VIP. Biletele vor fi puse în vânzare pe site-ul bilete.frf.ro, începând de astăzi de la ora 11.00", a afirmat Burleanu.

Burleanu a precizat că astăzi de la ora 14.00 se vor deschide şi casele de bilete de la Arena Naţională şi alte 500 de puncte în cadrul magazinelor Inmedio şi Germanos din toată ţara, iar casa de bilete din Bulevardul Basarabiei va fi deschisă nonstop în premieră.

Preşedintele FRF a mai anunţat că suporterii care au cumpărat bilete virtuale în cadrul campaniei "Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată" vor avea intrarea gratuită la meciul România - Finlanda.

"Le mulţumesc celor aproape 10.000 de români care şi-au achiziţionat bilete în campania Arena Fanilor. Eu şi colegii mei purtăm tricourile cu chipurile fanilor în onoarea lor. De asemenea, toţi cei 10.000 de suporteri îşi pot preschimba gratuit biletele virtuale în reale până miercuri, la ora 11.00. Procedura de preschimbarea va fi comunicată ulterior pe site-ul FRF", a spus Burleanu.

Cum se schimbă biletele virtuale în gratuite

FRF a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, şi procedura prin care fanii ce au cumpărat bilete virtuale în cadrul campaniei "Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată" îşi pot preschimba tichetele în unele gratuite, acestea urmând să fie alocate într-o zonă special rezevată, la Tribuna Est.

Suporterii pot face acest lucru cu ajutorul codului unic pe care îl vor primi pe adresa de e-mail înregistrată în sistem, tichetele lor urmând a fi alocate în zona special rezervată la Tribuna Est. Astfel, fiecare posesor al biletului virtual primeşte pe adresa de e-mail un cod unic şi un link. Acesta accesează linkul care îl direcţionează către aplicaţia special dezvoltată pentru asta, introduce codul unic şi îşi alege locul în zona special rezervată pentru galeria suporterilor virtuali. Apoi, sistemul va genera biletul electronic, print@home, la meciul România - Finlanda, pe care posesorul va trebui să îl printeze.

De asemenea, FRF a anunţat că biletele pentru meciul cu Finlanda sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro, în varianta e-ticket, la casele Arenei Naţionale, dar şi în peste 500 de magazine din reţelele Inmedio şi Germanos, la preţul unic de 20 de lei, exceptând zona VIP.

Toate casele de bilete ale Arenei Naţionale vor fi deschise, începând de marţi, ora 14.00, şi până în ziua meciului, în intervalul orar 10.00-21.45. Una din casele de pe bulevardul Basarabia va avea program nonstop. Fiecare persoană va putea achiziţiona patru bilete.

Comisia de Apel a UEFA a decis, luni, să ridice suspendarea de un meci cu porţile închise, dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF, astfel că partida România - Finlanda se va disputa, joi, cu spectatori, pe Arena Naţională.

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA hotărâse, la 17 septembrie, că echipa naţională României va disputa cu porţile închise meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, şi că federaţia română va trebui să achite 110.000 de euro, ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la partidele cu Ungaria şi Grecia. FRF a decis să facă apel la această decizie.

Partida România - Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici