Preţul biletelor la meciul Gloria Buzău - Rapid este de 15 lei

Conducerea clubului Gloria Buzău a decis ca pentru meciul de sâmbătă, din Crâng, cu Rapid Bucureşti, din etapa a 30-a a Ligii I, preţul biletelor să fie de 15 lei, intrare generală, transmite corepondentul MEDIAFAX.

3 afișări

"Credem că este un preţ corect, având în vedere că va fi ultimul meci mare pe care buzoienii o să îl mai vadă pe stadionul nostru în acest campionat", a declarat preşedintele Gloriei Buzău, Mihai Marin.

La meciul cu Steaua, din etapa precedentă, au fost puse la vânzare cele mai scumpe bilete de la revenirea echipei buzoiene în Liga I. Astfel, un tichet la tribuna I a costat 30 lei, la tribuna a II-a 20 lei, iar la peluze 15 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici