Primul antrenor demis după reluarea Ligii 1. Ce a spus Vasile Miriuţă înainte să plece de la Hermannstadt

  • FC Hermannstadt a anunţat că Vasile Miriuţă nu mai este antrenorul echipei
  • Sâmbătă, FC Hermannstadt a jucat primul meci oficial după reluarea Ligii 1, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-1
  • Spaniolul Ruben Albes (35 de ani) ar putea veni în locul lui Vasile Miriuţă
1290 afișări
Imaginea articolului Primul antrenor demis după reluarea Ligii 1. Ce a spus Vasile Miriuţă înainte să plece de la Hermannstadt

Vasile Miriuţă

 

Vasile Miriuţă nu mai este antrenorul echipei FC Hermannstadt. Anunţul a fost făcut chiar de echipa din Sibiu, la o zi distanţă după remiza înregistrată sâmbătă, 13 iunie, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-1. 

"Mulţumim, Tati! Mulţumim, Vasile Miriuţă! A.F.C. Hermannstadt a incetat astăzi înţelegerea contractuală cu dl Vasile Miriuţă. "Tati" a revenit la echipă la începutul acestui an şi a fost alături de noi în cantonamentul efectuat în Spania, în ultima parte a sezonului regulat şi în primele 3 etape din Play-out”, a notat clubul FC Hermannstadt, pe pagina de Facebook.

În mandatul cu nr 2 în postura de antrenor principal al AFC Hermannstadt, Vasile Miriuţă a obţinut o victorie, 4 rezultate de egalitate şi trei înfrângeri în Liga I, respectiv în Cupa României (contra FCSB). FCH îi transmite şi pe această cale d-lui Vasile Miriuţă mult succes în continuare şi realizări importante în carieră, fiindcă merită din plin! În perioada următoare vom reveni cu informaţii despre numirea unui nou antrenor principal al echipei şi despre componenţa staffului", au mai scris reprezentanţii clubului. 

"Vreau să îmi felicit jucătorii, au făcut un meci extraordinar. S-au bătut pentru fiecare minge şi am reuşit să scoatem un rezultat foarte bun la Sepsi, despre care ştim cu toţii că este o echipă foarte bună cu un antrenor foarte bun.

Suntem câţi suntem şi trebuie să mergem înainte până vor veni şi ceailalţi să ne ajute", a spus Vasile Miriuţă, în ultima lui conferinţă de presă în calitate de antrenor al echipei FC Hermannstadt. 

Pe 3 iunie, FC Hermannstadt a anunţat că impresara Ana Maria Prodan a preluat clubul. ProSport notează că spaniolul Ruben Albes va fi noul antrenor al sibienilor. Ibericul în vârstă de 35 de ani a antrenat ultima oară echipa din Liga a III-a din Spania UCAM Murcia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici