Probleme financiare la ASA Târgu Mureş: Recursul pentru deblocarea conturilor clubului a fost respins

Clubul ASA Târgu Mureş a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că recursul înaintat de asociaţie pentru deblocarea conturilor sale a fost respins, dar a precizat, într-un comunicat, că va face toate demersurile pentru achitarea salariilor şi menţinerea echipei în Liga I.

291 afișări
Imaginea articolului Probleme financiare la ASA Târgu Mureş: Recursul pentru deblocarea conturilor clubului a fost respins

ASA Târgu Mureş anunţă că recursul pentru deblocarea conturilor clubului a fost respins

"În pofida rezultatelor bune obţinute pe teren, în competiţia sportivă, clubul ASA Târgu Mureş se vede pus în situaţia dificilă de a informa opinia publică despre faptul că recursul înaintat de asociaţie pentru deblocarea conturilor a fost respins. Conducerea clubului ASA Târgu Mureş nu comentează în niciun fel decizia instanţei, dar îi asigură deopotrivă pe suporteri şi sportivi că va face toate demersurile pentru achitarea salariilor şi menţinerea echipei în Liga I. După prima Supercupă din istoria fotbalului târgumureşean şi după 40 de ani de speranţe, ASA Târgu Mureş este aproape de grupele Cupelor Europene. ASA Târgu Mureş continuă lupta, ASA Târgu Mureş nu se desfiinţează", se arată în comunicatul vicecampioanei României.

ASA Târgu Mureş le cere suporterilor să fie în continuare alături de echipă: "Invităm suporterii şi pe toţi cei care cred în echipa noastră, acum mai mult ca niciodată, să fie alături de acest simbol al oraşului - ASA Târgu Mureş. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece cu toţii, împreună, şi peste această încercare grea. Hai ASA! Hai Târgu Mureş!".

Curtea de Apel Târgu Mureş a anunţat că decizia cu privire la contestaţia formulată de ASA Târgu Mureş este definitivă. "Azi, 20 iulie 2015, Curtea de Apel Târgu Mureş a respins contestaţia formulată de Asociaţia Sportivă Fotbal Club ASA 2013 Târgu Mureş, prin încheierea dată în faza de urmărire penală - în cameră de consiliu. Menţionăm faptul că decizia, dată prin încheierea de şedinţă, este definitivă", se arată în comunicat.

Conturile clubului din Târgu Mureş au fost blocate la începutul lunii iulie, ca urmare a controlului ce a avut loc în perioada 2014-2015 la sediul asociaţiei. După blocarea conturilor, de la echipa ASA Târgu Mureş au plecat tehnicianul Dan Petrescu şi câţiva jucători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici