Probleme pentru lotul olimpic de gimnastică. Bellu: Şansele ca Larisa Iordache să concureze sunt aproape nule

Antrenorul coordonator al lotului olimpic de gimnastică feminină, Octavian Bellu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că şansele ca gimnasta Larisa Iordache să concureze la Jocurile Olimpice de la Londra sunt aproape nule, după ce sportiva acuză dureri la un călcâi.

934 afișări
Imaginea articolului Probleme pentru lotul olimpic de gimnastică. Bellu: Şansele ca Larisa Iordache să concureze sunt aproape nule

Probleme pentru lotul olimpic de gimnastică. Bellu: Şansele ca Larisa Iordache să concureze sunt aproape nule (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mai aşteptăm o comisie medicală, i-au făcut nenumărate analize. Şansele ca să concureze sunt aproape nule. Probabil, în cel mai fericit caz va concura la paralele. Nu se ştie cu cine va fi înlocuită, dar şansele la medalie pe echipe au scăzut. Sâmbătă nu a făcut niciun antrenament, nu s-a lovit, iar duminică a anunţat că o doare călcâiul", a declarat Bellu pentru MEDIAFAX.

Larisa Iordache este campioană europeană la sol în 2012 şi este creditată cu şanse la medalie şi la individual compus, chiar dacă este mezina lotului antrenat de Octavian Bellu şi Mariana Bitang. Ea a acuzat dureri la un călcâi, fiind supusă şi unui control ortopedic.

Din lotul României de gimnastică mai fac parte Cătălina Ponor, Sandra Izbaşa, Raluca Haidu şi Diana Bulimar.

Echipa României va debuta la JO de la Londra, duminică, începând cu ora 11.30, în calificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici