Programul echipelor româneşti în grupele Ligii Campionilor la volei

Echipele de volei Tomis Constanţa (masculin), respectiv Ştiinţa Bacău şi Dinamo Bucureşti (feminin) şi-au aflat programul din grupele Ligii Campionilor, doar vicecampioana Dinamo urmând să debuteze pe teren propriu.

126 afișări
Imaginea articolului Programul echipelor româneşti în grupele Ligii Campionilor la volei

Programul echipelor româneşti în grupele Ligii Campionilor la volei

După tragere la sorţi a grupelor, de la finalul săptămânii trecute, forul european de profil a stabilit şi programul meciurilor, care se vor derula în această fază, în intervalul 22 octombrie-18 decembrie.

Astfel, campioana la masculin, Tomis Constanţa va debuta în deplasare, în grupa F, cu Hypo Tirol Innsbruck (Austria), după care va avea două partide pe teren propriu, cu turcii de la Halkbank Ankara şi cu polonezii de la Jasztrzebski Wegiel. Meciurile retur vor începe în decembrie.

Prima clasată din fiecare din cele şapte grupe, plus încă cinci echipe cu cea mai bună linie de clasament vor obţine calificarea în play-off 12.

La feminin, campioana Ştiinţa Bacău va juca în grupa F, primul meci fiind programat în deplasare, cu Tauron Gornicza (Polonia). Ştiinţa va primi apoi vizita formaţiei Volero Zurich (Elveţia), urmată de deplasarea la Dinamo Kazan (Rusia).

În grupa C, Dinamo va debuta pe teren propriu, cu Atom Trefl Sopot (Polonia), după care se va deplasa pe terenul formaţiei turce Vakifbank Istanbul (Turcia) şi va încheia meciurile tur, tot pe teren propriu, cu Gent Dames (Belgia).

Partidele retur din grupe vor începe în luna noiembrie.

Primele două clasate din fiecare din cele şase grupe se vor califica în play-off-ul 12.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici