Programul meciurilor din Cupa României la handbal masculin

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, va întâlni în primul tur al Cupei României formaţia "U" Transilvania Cluj, la turneul final de la Braşov, care va începe în 19 mai.

165 afișări
Imaginea articolului Programul meciurilor din Cupa României la handbal masculin

Programul meciurilor din Cupa României la handbal masculin (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Cupa României a fost amânată cu o săptămână, din cauza tragediei de vineri seara, de la Mamaia, unde antrenorul campioanei HCM Constanţa, sârbul Zoran Kurtes, a decedat la doar 44 de ani. Fosta sa echipă a anunţat că va participa cu tot lotul la funeraliile din Serbia, în timp ce FR Handbal a decis amânarea Cupei României cu o săptămână, în semn de omagiu în memoria fostului antrenor.

Conform regulamentului, în primul tur din Cupa României vor evolua primele opt echipei clasate în Liga Naţională, care s-a încheiat duminică, cu partida Minaur Baia Mare - Timişoara (scor 31-31).

Astfel, programul meciurilor din Cupa României, este următorul:

19 mai: ora 10.00 - HCM Constanţa (locul 1) - "U" Transilvania Cluj (8); ora 11.50 - Ştiinţa Bacău (4) - Steaua Bucureşti (5); ora 13.40 - Energia Pandurii Târgu Jiu (3) - CSU Suceava (6); ora 15.30 - UCM Reşiţa (2) - HC Odorhei (7).

20 mai, semifinale: ora 18.00 - câştigătoarele din primele două jocuri; ora 20.00 - câştigătoarele din ultimele două jocuri.

În 21 mai va fi zi liberă, iar în 22 mai este programată finala Cupei României, de la ora 13.00, între echipele care vor câştiga semifinalele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici