ProSport se pregăteşte de "Bucharest NightRun 2014" - Alergarea de noapte pe Pasajul Basarab

ProSport continuă tradiţia alergărilor de noapte în Bucureşti şi organizează a treia ediţie a "Bucharest NightRun 2014", care va avea loc în seara zilei de 30 august pe Pasajul Basarab, ca şi la ediţia de anul trecut.

749 afișări
Imaginea articolului ProSport se pregăteşte de "Bucharest NightRun 2014" - Alergarea de noapte pe Pasajul Basarab

ProSport se pregăteşte de "Bucharest NightRun 2014" - Alergarea de noapte pe Pasajul Basarab

Evenimentul nocturn se va desfăşura sâmbătă, 30 august, de la ora 21.00, fiind ales acelaşi cadru neconvenţional, Pasajul Basarab, ca şi la ediţia de anul trecut, ţinând cont de faptul că atât bucureştenii, cât şi alergătorii veniţi din ţară au fost încântaţi să se întreacă pe podul luminat.

Două probe vor fi organizate – cursa de 5 kilometri şi cea de 10 kilometri, participanţii urmând să fie împărţiţi pe categorii de varstă şi sex. Premiile acordate pentru câştigători vor fi atât bani, cât şi medalii.

La ediţia de anut trecut au luat parte peste 600 de bucureşteni şi alergători veniţi din ţară.

Mai multi sportivi de performanţă, precum Otilia Bădescu, Loredana Dinu, Vlad Hagiu sau Virgil Stănescu, au îmbrăţisat ideea ProSport şi au participat la competiţie în 2013.

ProSport încurajează bucureştenii să adopte un stil de viaţă sănătos, să evadeze din rutina zilnică şi să participe la evenimente sportive dedicate pasionaţilor de sport şi de mişcare.

Dacă doriţi să participaţi la cel mai mare eveniment de running nocturn din România vă puteţi înscrie AICI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici