Pugilistul ucrainean Wladimir Klitschko ar putea reveni în ring

Sportivul britanic Dillian Whyte a mărturisit că i-a făcut o invitaţie unuia dintre cei mai mari pugilişti din istorie, Wladimir Klitschko, pe care acesta nu a refuzat-o. Whyte vrea să îşi măsoare forţa cu ucraineanul.

231 afișări
Imaginea articolului Pugilistul ucrainean Wladimir Klitschko ar putea reveni în ring

Pugilistul ucrainean Wladimir Klitschko ar putea reveni în ring

"Klitschko revine cu siguranţă. I-am oferit o luptă şi ne-a spus că are nevoie de două meciuri de încălzire înainte de a intra în ring cu mine. Este un compliment uriaş în ceea ce mă priveşte pentru că a fost campionul absolut atâţia ani.

100% revine în box. Este un tip inteligent şi ştie cum să se joace cu presa. Face ceea ce a făcut atâţia ani. Pentru Klitschko este importantă legenda, nu contează banii. Vrea doar să îşi întărească imaginea în acest sport. Dacă revine şi pierde nu se întâmplă nimic. Dacă revine şi câştigă, e uimitor", a spus Dillian Whyte (30 de ani), pentru BBC.

Sportivul britanic este deţinătorul titlurilor WBC Silver şi WBO International la categoria grea, în timp ce Wladimir Klitschko (42 de ani) s-a retras din box după ce a fost învins de doi britanici, Tyson Fury şi Anthony Joshua, în ultimele sale două lupte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici