Pustai nu a stat mult fără angajament după despărţirea de FC Botoşani: a semnat cu Gaz Metan Mediaş

Cristian Pustai (48 de ani), fostul antrenor FC Botoşani, a fost numit noul antrenor principal al formaţiei din Liga a 2-a, Gaz Metan Mediaş, echipă pe care a mai antrenat-o în perioada 2007-2013, acesta semnând un contract valabil până la sfârşitul acestui sezon.

240 afișări
Imaginea articolului Pustai nu a stat mult fără angajament după despărţirea de FC Botoşani: a semnat cu Gaz Metan Mediaş

Pustai nu a stat mult fără angajament după despărţirea de FC Botoşani: a semnat cu Gaz Metan Mediaş

"Gaz Metan are începând de astăzi un cuplu nou de antrenori pe banca tehnică. Astfel, Cristian Pustai este noul antrenor principal al echipei, iar Ferenc Bajko va ocupa postul de antrenor secund. Ambii tehnicieni au semnat cu gruparea de pe Târnava Mare un contract valabil până în această vară", se arată într-un comunicat al Biroului de Presă din cadrul clubului din Mediaş.

Gaz Metan Mediaş s-a despărţit oficial de antrenorul Leo Grozavu şi secundul Ovidiu Chiribici la începutul acestei săptămâni. Potrivit unui comunicat transmis de clubul medieşean, rezilierea contractelor celor doi tehnicieni s-a făcut de comun acord, la solicitările lui Grozavu şi Chiribici. În acelaşi timp, deşi era dat ca sigur de surse oficiale din cadrul clubului, Cornel Ţălnar nu a mai semnat cu Gaz Metan.

Cristi Pustai le-a mai antrenat în cariera sa pe Chimica Târnăveni, în anul 2000, pe Pandurii Târgu Jiu, în sezonul 2013-2014, pe ASA Târgu Mureş pentru o scurtă perioadă în 2014 şi pe Rapid Bucureşti în 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici