Rada despre înfrângerea Stelei: Poate au greşit pungile şi le-au luat pe cele de recuperare

Antrenorul FC Rapid, Marian Rada, a declarat, vineri, cu ironie, că o explicaţie a înfrângerii echipei Steaua cu 5-1 în meciul cu VfB Stuttgart ar putea fi faptul că jucătorii au greşit pungile din care beau în timpul meciurilor, administrându-şi lichid pentru recuperare în loc de energizant.

260 afișări
Imaginea articolului Rada despre înfrângerea Stelei: Poate au greşit pungile şi le-au luat pe cele de recuperare

Marian Rada (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Este surprinzător scorul, normal. Pentru că este vorba despre liderul detaşat al campionatului, despre cei care joacă singuri şi care nu mai au echipe cu care să mai joace. Chiar că e surprinzător 5-1. Dar important e că au şanse de calificare şi asta e bine pentru ei. Nu a fost vorba de diferenţă de valoare aseară, pentru că era aceeaşi valoare şi în primul meci de la Stuttgart atunci. E vorba de atitudinea la momentul respectiv, de cum pregăteşti jocul, depinde ce pungi ai la dispoziţie. Poate au greşit pungile, poate le-au luat pe alea de recuperare înainte. Noi, la Rapid, avem pungi pentru tomberoane, le avem aici pentru gunoi", a spus ironic antrenorul formaţiei giuleştene în cadrul unei conferinţe de presă.

În ultima perioadă au apărut suspiciuni de dopaj în ceea ce îi priveşte pe jucătorii echipei Steaua, mai mulţi oameni de fotbal susţinând că disponibilitatea mare la efort şi condiţia fizică a acestora ridică semne de întrebare.

Antrenorul echipei roş-albastre, Laurenţiu Reghecampf, a negat acuzele şi a afirmat că singurul lucru care li se administrează jucătorilor este energizantul de culoare galbenă pe care aceştia îl beau din pungi în timpul partidelor.

Întrebat care scor e mai umilitor pentru formaţia Steaua, 1-5 cu Rapid sau 1-5 cu Stuttgart, Marian Rada a răspuns: "Până la urmă 5-1 e la fel, tot 5-1. Eu nici nu ştiam rezultatul de aseară. Am fost atât de concentrat pentru meciul de la Piatra Neamţ că nici nu ştiam ce a făcut Steaua. Eu pur şi simplu n-am putut să mă uit la meci pentru că am avut antrenament şi băieţii m-au enervat atât de mult încât m-am dus acasă şi m-am culcat. N-am rezistat şi m-am culcat".

Prezent la conferinţa de presă, atacantul Alexandru Ioniţă a menţionat că era de aşteptat ca la un moment dat Steaua să aibă şi un meci slab. "N-am văzut meciul. Dar era de aşteptat ca la un moment dat o să clacheze", a afirmat Ioniţă.

În schimb, atacantul Romeo Surdu s-a arătat surprins de scorul din partida Steaua - VfB Stuttgart. "Am fost acolo (n.r. - la Steaua) şi era normal să mă uit la meci. Eu mă uit la toate echipele la care am fost, la Braşov, la CFR Cluj, la Steaua. Pe mine m-a surprins rezultatul, normal. Dar s-a văzut clasa celor de la Stuttgart, e o diferenţă foarte mare de valoare", a precizat Surdu.

Echipa Steaua a fost învinsă, joi, pe Arena Naţională din Capitală, cu scorul de 5-1 (4-0), de formaţia germană VfB Stuttgart, într-un meci din etapa a V-a a grupei E a Ligii Europa şi va juca pentru calificarea în 16-imile de finală în ultima rundă, în deplasare, cu FC Copenhaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici