Rădoi, debut la Universitatea Craiova cu victorie şi calificare în play-off-ul Conference League

Universitatea Craiova a reuşit joi seara să se califice în play-off-ul UEFA Conference League, după ce a învins în dubla manşă a turului 3 preliminar pe ucraineenii de la Zorya Lugansk. După 0-1, în deplasare, oltenii au câştigat în retur cu 3-0 (1-0).

1047 afișări
Imaginea articolului Rădoi, debut la Universitatea Craiova cu victorie şi calificare în play-off-ul Conference League

Rădoi debut la Universitatea Craiova cu victorie şi calificare în play-off-ul Conference League

Cu Mirel Rădoi aflat la debutul pe banca Universităţii, craiovenii au făcut un meci curajos şi au marcat repede, încă din minutul 5, prin Silva, care a valorificat cu o lovitură de cap, din 6 metri, cetrarea lui Baiaram, din corner.

Oltenii au dominat restul primei reprize, însă cele două-trei ocazii create nu au modificat tabela. Oaspeţii au avut şi ei o fază de poartă, mingea trimisă cu capul pe final de repriză trecând pe lângă.

Gazdele au avut nevoie de doar 11 minute pentru a rezolva soarta partidei şi a calificării. În minutul 53, Baiaram a profitat de o degajare neglijentă a unui fundaş şi a şutat din voleu de la 14 metri, fără şansă pentru portarul advers.

Golul de 3-0 a venit după o fază încâlcită. Bancu a profitat de o respingere defectuoasă a portarului ucraineean şi a şutat din careu, mingea intrând în poartă după ce a lovit bara şi a trecut printre picioarele lui Baiaram.

Au urmat 30 de minute dominate de olteni, însă fără a fi consemnate ocazii importante.

Universitatea Craiova a obţinut astfel o victorie cu 3-1 la general, după două manşe, urmând să întâlnească pe israelienii de la Hapoel Beer Sheva în play-off-ul pentru accederea în grupele Conference League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici