Rădoi vorbeşte despre relaţia cu Ianis Hagi chiar de ziua lui

  • Ianis Hagi a împlinit 22 de ani pe 22 octombrie
  • „Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să îl întrebaţi pe selecţioner.” – Ianis Hagi, după Norvegia – România 4-0
  • „Dacă jucătorii au declaraţiile astea trebuie să dovedească şi de ce.” – Mirel Rădoi, la conferinţa de presă înaintea meciului cu Austria
608 afișări
Imaginea articolului Rădoi vorbeşte despre relaţia cu Ianis Hagi chiar de ziua lui

Rădoi vorbeşte despre relaţia cu Ianis Hagi chiar de ziua lui

De ziua lui Ianis Hagi, selecţionerul României, Mirel Rădoi, spune că nu are niciun conflict cu jucătorul şi îl apără după ce a fost criticat din cauza ultimelor meciuri ale naţionalei.

Mirel Rădoi vrea să îi facă pe jucătorii naţionalei să înţeleagă ce îşi doreşte de la ei cu vorba bună.

„Probabil că a fost o declaraţie nefericită după meci. Nu am cum să mă supăr pe jucători, pentru că de multe ori încearcă să spună ceea ce au simţit în meci. Nu putem să avem mereu aşteptări de la Ianis să aducă ceva decisiv, pentru că asta ar însemna şi noi să venim să-i creăm o presiune în plus.

Nu exista niciun conflict între mine şi el, chiar dacă a declarat ce a declarat. Am avut o discuţie în care am punctat lucrurile care trebuie, atât eu, cât şi ceilalţi colegi. Eu cred că jucătorul român poate întelege şi cu o vorbă bună, altfel decât să ţipi la el. Cred că au trecut timpurile alea în care să poţi să schimbi o atitudine trebuie să fii brutal”, a spus Mirel Rădoi pentru ProSport LIVE.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici