Radu Voina: Nu este o tragedie înfrângerea noastră de la Viborg

Antrenorul echipei de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina, a declarat luni că înfrângerea la şapte goluri diferenţă în meciul tur din finala Ligii Campionilor, pe terenul formaţiei daneze Viborg, nu reprezintă o tragedie.

24 afișări
Imaginea articolului Radu Voina: Nu este o tragedie înfrângerea noastră de la Viborg

Radu Voina: Nu este o tragedie înfrângerea noastră de la Viborg (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Moralul fetelor este unul normal înaintea celei de-a doua reprize din finala Champions League. Multă lume văd că spune că a fost tragedia lumii înfrângerea de la Viborg. Tragedie este aceea de la Constanţa, unde a murit acel om de 44 de ani (n.r. - antrenorul sârb al echipei HCM Constanţa, Zoran Kurtes, care a decedat vineri seara) . Aici este vorba de un sport, azi câştigăm, mâine putem să pierdem", a spus tehnicianul.

Formaţia Oltchim a efectuat, luni, primul antrenament de la revenirea în România, în sala "Ioan Kunst Ghermănescu", din Bucureşti, unde se va disputa partida retur din finala Ligii Campionilor.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă, sâmbătă, la Herning, de formaţia daneză Viborg HK, scor 28-21 (14-11), în manşa tur a finalei Ligii Campionilor.

Meciul retur va avea loc, cu trofeul pe masă, la Bucureşti, sâmbătă, de la ora 20.45 (în direct pe Pro TV).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici