Berbecaru: Oltchim poate întoarce rezultatul din Danemarca

Vicepreşedintele clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea, Petre Berbecaru, a declarat luni că handbalistele antrenate de Radu Voina pot întoarce rezultatul din prima manşă a finalei Ligii Campionilor, scor 21-28, cu danezele de la Viborg HK.

27 afișări
Imaginea articolului Berbecaru: Oltchim poate întoarce rezultatul din Danemarca

Berbecaru: Oltchim poate întoarce rezultatul din Danemarca (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Trebuie să recuperăm câte patru goluri pe fiecare repriză. Cu o apărare bună, eu zic că se poate întoarce rezultatul. Fetele şi-au revenit după primul meci, deja se antrenează la Bucureşti şi au încredere că pot reuşi să câştige trofeul pus în joc. Trebuie să demonstreze că puteau mai mult şi în Danemarca. Vom avea de partea noastră şi spectatorii, atmosfera va fi una fantastică şi cred că ne va ajuta mult. Îi rog pe spectatori să creadă în noi şi sunt sigur că fetele îşi vor da viaţa pe teren", a spus Petre Berbecaru.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă, sâmbătă, la Herning, de formaţia daneză Viborg HK, scor 28-21 (14-11), în manşa tur a finalei Ligii Campionilor.

Meciul retur va avea loc, cu trofeul pe masă, la Bucureşti, la Sala "Ioan Kunst Ghermănescu", în 15 mai, de la ora 20.45 (în direct pe Pro TV).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici