Raluca Olaru şi Nadiia Kichenok eliminate din proba de dublu de la Miami Open

Perechea alcătuită din Raluca Olaru şi Nadiia Kichenok (Ucraina), a fost eliminată vineri seara târziu, de pe tabloul probei de dublu feminin, de la turneul de tenis de la Miami, de perechea alcătuită din americancele Cori Gauff şi Caty McNally.

130 afișări
Imaginea articolului Raluca Olaru şi Nadiia Kichenok eliminate din proba de dublu de la Miami Open

Raluca Olaru şi Nadiia Kichenok eliminate din proba de dublu de la Miami Open

Jucătoarele americane Cori Gauff şi Caty McNally, au trecut vineri seara în turul doi la Miami Open, învingând în două seturi, 6-3, 6-1, pe Raluca Olaru şi Nadiia Kichenok, într-un meci ce a durat 55 de minute.

Pentru prezenţa în primul tur al turneului dotat cu premii totale de 3.260.190 USD, Raluca Olaru şi Nadiia Kichenok vor fi recompensate cu 10 puncte WTA şi 12.000 USD.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici