Rapid - Lech Poznan, scor 3-1 într-o partidă amicală

Echipa Rapid a câştigat cu scorul de 3-1 (1-1) partida amicală cu formaţia poloneză Lech Poznan disputată, joi, în cadrul stagiului de pregătire din Spania.

120 afișări
Imaginea articolului Rapid - Lech Poznan, scor 3-1 într-o partidă amicală

Rapid - Lech Poznan, scor 3-1 într-o partidă amicală (Imagine: Alexandru Hojda / MediafaxFoto)

Golurile echipei giuleştene au fost marcate de Pancu (minutul 14, penalti) şi N. Grigore (minutele 52, 69), în timp ce pentru formaţia poloneză a înscris Kedziora (minutul 8).

Antrenorul Marian Rada a început partida cu următoarea echipă: Pecanha - Voicu, Abrudan, Oros, N. Vasile - Dică, N. Grigore, Grigorie, Roman - Martin, Pancu. În repriza a doua au mai intrat: Walace, Ciolacu, Dăescu, Herea, Mardare şi Al. Coman.

Formaţia Rapid a mai disputat şase meciuri de verificare în cantonamentul din Marbella, cu Dnepr Dnepropetrovsk (scor 1-3), Videoton (scor 1-3), Guangzhou Evergrande (scor 1-0), Rubin Kazan (scor 1-0), Torpedo Kutaisi (scor 4-5 după loviturile de departajare) şi Legia Varşovia (scor 0-2).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici