Reacţia lui Cristiano Ronaldo după ce Mourinho a spus că a lucrat la Barcelona cu "adevăratul Ronaldo"

Jucătorul portughez Cristiano Ronaldo a declarat, luni, că nu "scuipă în farfuria în care a mâncat", răspunzând astfel afirmaţiilor fostului tehnician al lui Real Madrid, Jose Mourinho, care a spus că a lucrat la FC Barcelona cu "adevăratul Ronaldo", referire la fostul atacant brazilian.

263 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Cristiano Ronaldo după ce Mourinho a spus că a lucrat la Barcelona cu "adevăratul Ronaldo"

Cristiano Ronaldo şi Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt lucruri care nu merită niciun comentariu şi asta din motive obiective. Mereu mi-am respectat antrenorii şi vreau să rămân cu lucrurile bune. Mereu încerc să învăţ ceva de la ei. Nu discut despre oameni care mă vorbesc de rău. Sunt obişnuit. În Portugalia este o vorbă: nu scuip în farfuria în care am mâncat", a declarat Ronaldo, aflat cu Real Madrid într-un turneu de pregătire în SUA.

Chelsea, actuala echipă a lui Mourinho, şi Real Madrid se vor întâlni la turneul International Champions Cup, unde mai participă Inter Milano, AC Milan, Juventus, Valencia şi LA Galaxy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici