Reacţiile lumii tenisului la anunţul lui Federer privind retragerea din activitate

Anunţul retragerii din activitate a lui Roger Federer, de 20 de ori campion de Grand Slam şi fost număr unu mondial, a dus la un val de reacţii din care Reuters a selectat câteva, făcând o sinteză a mesajelor transmise de personalităţile tenisului mondial.

195 afișări
Imaginea articolului Reacţiile lumii tenisului la anunţul lui Federer privind retragerea din activitate

Reacţiile lumii tenisului la anunţul lui Federer privind retragerea din activitate

Wimbledon, turneul la care Federer a câştigat un număr record de opt titluri
„Roger, de unde să începem? A fost un privilegiu să fim martori la călătoria ta şi să te vedem devenind un campion în toate sensurile cuvântului.

"Ne va fi atât de dor să te vedem pe terenurile noastre, dar tot ce putem spune deocamdată este că îţi mulţumim, pentru amintirile şi bucuria pe care le-ai oferit atâtor oameni."

Juan Martin Del Potro
"TE IUBESC, Roger. Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru tenis şi pentru mine. Lumea tenisului nu va mai fi niciodată la fel fără tine.

Andy Roddick, care a pierdut finala de la WIMBLEDON din 2009 în faţa lui FEDERER
"Noroc, Roger. Mulţumesc pentru amintirile împărtăşite, prietenul meu. A fost o onoare să împărtăşim timp/experienţe pe cele mai consacrate terenuri din sportul nostru. Să nu mai fii un străin.

"De asemenea, pare a fi un moment bun pentru a începe antrenamentele pentru Wimby (Evident, glumesc)."

Roland Garros
"O sursă de inspiraţie pe teren şi în afara lui. Mulţumim, Roger."

Laver Cup
"Felicitări pentru o carieră competiţională transcendentală. Îţi mulţumim că ai fost o sursă nesfârşită de inspiraţie."

Denis Shapovalov
"Un model pentru mine şi pentru mulţi alţii!!! Mulţumesc pentru tot, Roger. A fost un privilegiu să împart terenul cu tine!!!"

David Ferrer, fost număr trei mondial
"Cea mai tristă zi din tenis. Mulţumesc, domnule Federer."

Gary Lineker, fost fotbalist şi prezentator TV
"A fost una dintre marile plăceri ale vieţii să te urmăresc jucând. Ai adus atâta bucurie pentru atât de mulţi. Mult noroc în tot ceea ce va urma."

Judy Murray, mama lui Andy Murray
"Sfârşitul unei epoci magnifice."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici