Real Madrid a tăiat din salariile jucătorilor. Clubul ar putea economisi 56 de milioane de euro

  • Jucătorii echipei Real Madrid au acceptat o reducere salarială de 10% din salariul an, în cazul în care sezonul se va relua
  • Clubul Real Madrid va aplica o reducere de 20%, dacă sezonul nu se va mai juca
  • 283 de milioane de euro reprezintă suma totală a salariilor pe un an pentru prima echipă de fotbal masculin
264 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a tăiat din salariile jucătorilor. Clubul ar putea economisi 56 de milioane de euro

Real Madrid a tăiat din salariile jucătorilor. Clubul ar putea economisi 56 de milioane de euro

Conducerea clubului Real Madrid şi jucătorii din prima echipă au ajuns la un acord în privinţa reducerii salariale. Fotbaliştii au renunţat la 10% din salariul anual, în cazul în care competiţiile sportive se vor relua. În plus, dacă sezonul 2019-2020 nu se va mai juca, fotbaliştii vor suferi o scădere de 20% din salariul anual. 

Discuţiile s-au purtat între căpitanul echipei, Sergio Ramos, şi directorul general Jose Angel Sanchez. Deşi salariile jucătorilor au fost reduse, restul angajaţilor nu vor resimţi criza economică provocată de pandemia de coronavirus. 

Cu reducerea de 10%, Real Madrid va economisi 28 de milioane de euro, în timp ce cu reducerea de 20% ar economisi 56 de milioane de euro. 283 de milioane de euro reprezintă suma totală a salariilor pe un an pentru prima echipă de fotbal masculin, fără bonusuri. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici