Reghecampf: Ceahlăul e o echipă foarte bună, de ce să ne îngrijoreze faptul că am primit 3 goluri?

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat duminică seară, după victoria din meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 4-3, că nu îl îngruijorează faptul că formaţia sa a primit trei goluri şi că îşi doreşte să câştige campionatul la o diferenţă de 24 de puncte faţă de a doua clasată.

429 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Ceahlăul e o echipă foarte bună, de ce să ne îngrijoreze faptul că am primit 3 goluri?

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Am primit trei goluri dar am dat patru, important este că am câştigat trei puncte, că ne menţinem diferenţa. Trebuie să ne concentrăm în primul rând să câştigăm campionatul, îmi doresc să câştig toate meciurile, pentru noi Liga Europa este pe locul doi. Mi-au plăcut la jucătorii mei determinarea, faptul că ne-am creat foarte multe ocazii, am alergat foarte bine. Ceahlăul este o echipă foarte bună, de ce să ne îngrijoreze faptul că am primit trei goluri? Vom juca din ce în ce mai bine şi important este să avem toţi jucătorii valizi. Eu îmi doresc să câştig campionatul cu maxim de puncte, cu 24 de puncte avans", a spus Reghecampf la Digi Sport.

El a precizat că jucătorii Stelei aşteaptă cu nerăbdare partida cu Chelsea Londra, din manşa secundă a optimilor Ligii Europa. "Băieţii aşteaptă cu nerăbdare returul cu Chelsea. Chelsea e o echipă foarte puternică, dar noi am jucat foarte bine meciul cu ei. E pozitiv să revii de la 2-0 la Manchester", a afirmat Reghecampf, făcând referire la remiza de duminică a echipei Chelsea, scor 2-2 cu Manchester United în Cupa Angliei, obţinută în condiţiile în care formaţia pregătită de Alex Ferguson a condus cu 2-0.

Laurenţiu Reghecampf a mai spus că nu a discutat cu nimeni despre o eventuală plecare a sa de la Steaua şi că nu se pune problema.

Formaţia Steaua a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-3, echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, în care în minutul 12 scorul era deja 3-1 pentru gruparea bucureşteană.

Golurile gazdelor au fost marcate de Gheorghiu '8, Golubovici '35 (penalti) şi Constantinescu '90+1. Pentru Steaua au înscris Bourceanu '3, Adi Rocha '10, Pintilii '12 şi Tatu '60.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici