Reghecampf: I-am făcut o ofertă de prelungire a contractului lui Tătăruşanu

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, marţi, că gruparea pe care o pregăteşte i-a propus o prelungire a contractului portarului Ciprian Tătăruşanu, căruia îi expiră înţelegerea în vară.

117 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: I-am făcut o ofertă de prelungire a contractului lui Tătăruşanu

Ciprian Tatarusanu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Tătăruşanu e aproape plecat, dar a primit o ofertă şi din partea echipei noastre, rămâne să se hotărască. Mai sunt câteva posturi pe care trebuie să le acoperim, pentru că va fi un sezon foarte greu, deoarece ne dorim să ajungem în grupele Ligii Campionilor. Nu mă refer că Steaua va vinde jucători. Depinde şi de ofertele care vor veni pentru anumiţi jucători", a spus Reghecampf, la Digi Sport.

Laurenţiu Reghecampf a menţionat că nu doreşte să transfere jucători de la rivala Dinamo, dar nici pe Alexandru Tudorie de la Oţelul Galaţi. "Am fost întrebat de multe ori ce jucători îmi plac din campionatului românesc. Am spus că îmi plac jucători de la Dinamo, dar niciodată nu s-a vorbit de vreun transfer. Noi nu ne-am dorit să intrăm într-un conflict cu cei de la Dinamo, am spus doar că sunt nişte jucători care au calităţi, asta nu înseamnă neapărat că ajung la Steaua", a completat Reghecampf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici