Reghecampf şi Ana-Maria Prodan, şantajaţi de Dumitru Tudor. Fostul impresar a fost prins în flagrant

Fostul impresar Dumitru Tudor a fost prins în flagrant de poliţişti joi seară, în Capitală, după ce i-a şantajat pe antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi pe soţia acestuia, Ana-Maria Prodan, de la care a primit 12.000 de lei pentru a nu dezvălui informaţii considerate compromiţătoare.

3751 afișări
Imaginea articolului Reghecampf şi Ana-Maria Prodan, şantajaţi de Dumitru Tudor. Fostul impresar a fost prins în flagrant

Fostul impresar Dumitru Tudor, prins după ce i-a şantajat pe Reghecampf şi Ana-Maria Prodan (Imagine: Alecandru Hojda/Mediafax Foto)

Surse din Poliţie au declarat, pentru MEDIAFAX, că fostul impresar, cunoscut în lumea fotbalului cu porecla "Ciorbă", îi şantaja de mai multă vreme pe antrenorul Stelei şi pe soţia acestuia.

Tudor le-a spus celor doi că, dacă nu plătesc banii ceruţi de el, va face publice informaţii despre ei considerate compromiţătoare.

Reghecampf şi Prodan au reclamat la Poliţie, astfel că, joi seară, a fost organizat un flagrant.

Potrivit aceloraşi surse, Dumitru Tudor le-a cerut celor doi să-i aducă, la un restaurant din sectorul 1, o primă tranşă de 12.000 de lei. După ce a primit banii, fostul impresar a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

În aprilie 2011, fiul lui Dumitru Tudor, Dragoş, a fost reţinut în Olanda, alături de Natalia Mateuţ, fiica fostului fotbalist Dorin Mateuţ, şi de alţi doi tineri, pentru folosire de carduri bancare false.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici