Regula jucătorului sub 21 de ani se extinde şi la nivelul partidelor din Cupa României

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a hotărât, vineri, ca regulile fotbaliştilor sub 21 ani şi sub 19 ani să fie extinse şi pentru Cupa României, chiar dacă în forma iniţială, proiectul se aplica doar campionatelor.

238 afișări
Imaginea articolului Regula jucătorului sub 21 de ani se extinde şi la nivelul partidelor din Cupa României

Regula jucătorului sub 21 de ani se extinde şi la nivelul partidelor din Cupa României

Astfel, echipele din Liga I participante în Cupa României vor trebui să aibă pe teren cel puţin un fotbalist sub 21 de ani, în timp ce echipele din Liga a-II-a câte doi sub 19 ani, iar cele din al treilea eşalon câte trei fotbalişti sub 19 ani.

Echipele din Liga a-II-a şi Liga a-III-a sunt obligate să respecte regulile anterior menţionate dacă joacă cu echipe din aceeaşi categorie competiţională. În situaţia în care cluburile din Liga a-II-a şi/sau Liga a-III-a joacă în cadrul Cupei României cu o echipă de nivel superior ambele echipe vor trebui să respecte regulile respective astfel cum sunt acestea prevăzute pentru clubul de categorie superioară. Echipele din Liga a-IV-a nu vor fi nevoite să respecte noua reglemantare.

Din comitetul care a votat azi extinderea reglementării au făcut parte: Răzvan Burleanu, Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, Prim-vicepreşedinte FRF şi Octavian Goga, Vicepreşedinte FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici