Rezultatele tragerilor la sorţi pentru grupele Euro 2020. Partida de debut va fi Turcia vs. Italia / Miodrag Belodedici a spus care este, în opinia lui, cea mai frumoasă grupă

Sâmbătă au avut loc, la Romexpo, începând cu ora 19, tragerile la sorţi pentru grupele Campionatului European din 2020.

3363 afișări
Imaginea articolului Rezultatele tragerilor la sorţi pentru grupele Euro 2020. Partida de debut va fi Turcia vs. Italia / Miodrag Belodedici a spus care este, în opinia lui, cea mai frumoasă grupă

Rezultatele tragerilor la sorţi pentru grupele Euro 2020

Evenimentul tragerilor la sorţi a găzduit şi câteva momente artistice, performând Orchestra Simfonică Bucureşti, Franck van der Heijden şi The 7 Fingers.

Rezultate trageri la sorţi grupe Euro 2020:

Grupa A:
Turcia
Italia
Ţara Galilor
Elveţia

Grupa B:
Danemarca
Finlanda
Belgia
Rusia

Grupa C:
Olanda
Ucraina
Austria
Islanda/ Bulgaria/ Ungaria/ România/ Georgia/ Belarus/ Macedonia/ Kosovo

Grupa D:
Anglia
Croaţia
Scoţia/ Israel/ Norvegia/ Serbia
Cehia

Grupa E:
Spania
Suedia
Polonia
Bosnia şi Herţegovina/ Slovacia/ Irlanda/ Irlanda de Nord

Grupa F:
Islanda/ România/ Bulgaria / Ungaria/ Georgia/ Belarus/ Macedonia/ Kosovo
Portugalia
Franţa
Germania

Partida de debut a Campionatului European din 2020 se va desfăşura între Turcia şi Italia.

Miodrag Belodedici a spus care este cea mai frumoasă grupă

Miodrag Belodedici a fost prezent la tragerile la sorţi pentru grupele 2020, în calitate de ambasador. Acesta a declarat că a trăit fără emoţii tragerile la sorţi, întrucât România trebuie să obţină calificarea.

”Franţa, Germania, Portugalia este cea mai frumoasă grupă. Trebuie să ne calificăm, avem două meciuri foarte importante, jucăm şi în deplasare. Am trăit tragerea fără emoţii, dar acum vor începe, când se apropie primul meci de calificare. M-am salutat cu Figo, cu Luis Enrique, Ronald Koeman, cu reprezentanţii croaţilor care au venit”, a declarat Belodedici, conform Digi Sport.

România trebuie să învingă Islanda şi câştigătoarea duelului dintre Bulgaria şi Ungaria pentru a se califica la turneul final.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
euro 2020,
uefa,
românia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici