Robert Moreno, fostul selecţioner al Spaniei, are un nou job. Echipa cu care a semnat până în 2022

Clubul AS Monaco a anunţat, sâmbătă seara, demiterea antrenorului Leonardo Jardim şi înlocuirea acestuia cu fostul selecţioner al Spaniei, Robert Moreno, care a semnat un contract valabil până în 2022.

533 afișări
Imaginea articolului Robert Moreno, fostul selecţioner al Spaniei, are un nou job. Echipa cu care a semnat până în 2022

Robert Moreno, fostul selecţioner al Spaniei, a semnat cu AS Monaco până în 2022

Deşi AS Monaco înregistrase recent mai mult rezultate bune în campionat, conducerea clubului a decis să renunţe la serviciile lui Leonardo Jardim, aflat deja la al doilea mandat.

În locul său, formaţia monegască l-a numit în funcţie pe Robert Moreno (42 de ani), cel care a pregătit naţionala Spaniei în şase meciuri din preliminariile pentru EURO 2020. El a calificat naţionala iberică la turneul final, preluând postul după retragerea temporară a lui Luis Enrique. După revenirea fostului antrenor de la FC Barcelona, Moreno a decis să nu mai rămână la echipa naţională.

Pentru Robert Moreno va fi prima experienţă ca antrenor principal la un club. Pe lângă funcţia de selecţioner, el a mai fost doar secundul lui Luis Enrique şi Juan Carlos Unzue la formaţii precum AS Roma, Celta Vigo sau FC Barcelona.

După 18 runde disputate în prima ligă franceză, AS Monaco ocupă locul şapte, cu 28 de puncte acumulate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici