Roberto Di Matteo recunoaşte că a câştigat cu noroc în faţa echipei Şahtior Doneţk

Tehnicianul echipei Chelsea, Roberto Di Matteo, a recunoscut, miercuri, că formaţia sa a câştigat cu noroc meciul cu Şahtior Doneţk din Liga Campionilor, dar consideră că succesul a fost pe deplin meritat.

184 afișări
Imaginea articolului Roberto Di Matteo recunoaşte că a câştigat cu noroc în faţa echipei Şahtior Doneţk

Roberto Di Matteo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că, ţinând cont de minutul în care am marcat, se poate spune că a fost un element de noroc acolo. Dar când câştigi în faţa unei echipe atât de bune ca aceasta, meriţi victoria. Am făcut multe lucruri bune, i-am spus sub presiune pe adversari, mai ales în prima repriză, când am înscris de două ori prin Fernando Torres şi Oscar. Am marcat aceste goluri datorită puternicii presiuni pe care am pus-o pe portarul advers. Aveam nevoie de această victorie şi avem nevoie în continuare de rezultate bune în ultimele două meciuri", a declarat Di Matteo, informează BBC.

Formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu şi cu fundaşul Răzvan Raţ integralist, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2, de deţinătoarea trofeului, Chelsea Londra, în etapa a patra a grupei E a Ligii Campionilor.

Pentru englezi au marcat Torres '6, Oscar '40 şi Moses '90+4, în timp ce pentru Şahtior a înscris Willian '9 şi '47.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici