România a învins Elveţia, scor 2-0, în preliminariile Campionatului European de tineret din 2019

Echipa naţională de tineret a României a învins, vineri, la Lugano, cu scorul de 2-0, reprezentativa similară a Elveţiei, în cel de-al patrulea meci din grupa a opta de calificare la Campionatul European U-21 din 2019, competiţie ce va fi găzduită de Italia şi San Marino.

363 afișări
Imaginea articolului România a învins Elveţia, scor 2-0, în preliminariile Campionatului European de tineret din 2019

România a învins Elveţia, scor 2-0, în preliminariile Campionatului European de tineret din 2019

Primul gol a fost marcat de Mihai Dobre, în minutul 24. Mijlocaşul ce evoluează la Bury, în liga a treia engleză, a înscris cu o execuţie acrobatică, din întoarcere, după o aruncare de la margine a lui Cristian Manea, de pe partea dreaptă, şi o deviere cu capul a lui Marco Dulca.

În minutul 87, Alexandru Cicâldău, mijlocaşul formaţiei FC Viitorul, a dus scorul la 2-0. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a primit mingea de la George Puşcaş, la 18 metri, de unde a plasat mingea sub transversală, fără ca portarul elveţian să poată interveni.

În urma acestui rezultat, echipa pregătită de Daniel Isăilă a acumulat 10 puncte şi este în continuare liderul grupei grupei a opta, la patru puncte de Ţara Galilor, care se află pe locul secund, cu şase puncte obţinute în trei jocuri. Locul 3 este ocupat de Elveţia, cu patru puncte adunate în patru meciuri, urmată de Bosnia (3 puncte/3 meciuri), Portugalia (3puncte/1 meci) şi Liechtenstein (0 puncte/3 meciuri).

Elveţia: Kobel - Stettler, Bamert (Grgic 67'), Rhyner, Garcia - Lauper, Ruegg - Oberlin, Sow (Itten 67'), Spielmann (De Oliveira 61') - Ajeti. Selecţioner: Heinz Moser.

România: A. Radu - Manea, Nedelcearu, Paşcanu, I. Radu - Cicâldău, Dulca - Dobre, Hagi (Screciu 77'), Burlacu (Costache 65') - Puşcaş (Tudorie 88'). Selecţioner: Daniel Isăilă.â

În primele trei partide, România s-a impus în deplasările din Liechtenstein (2-0) şi Bosnia - Herţegovina (3-1) şi a remizat la Ovidiu, cu Elveţia (1-1).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici