România - Belarus 5-3. O repriză paradis, iar a doua în abis

  • România – Belarus 5-3
  • Pentru România au marcat Mitrea, Marin, Nedelcearu (2) şi Puşcaş
  • România joacă acasă cu Norvegia pe 15 noiembrie
940 afișări
Imaginea articolului România - Belarus 5-3. O repriză paradis, iar a doua în abis

România - Belarus 5-3. O repriză paradis, iar a doua în abis

România a câştigat amicalul cu Belarus, dar meciul a avut două reprize extrem de diferite. În prima parte naţionala noastră a defilat pe teren şi a intrat la cabine cu un avantaj de 4 goluri.

Nedelcearu a reuşit dubla la 10 minute după pauză, dar în repriza a doua, România a ridicat de tot piciorul de pe acceleraţie şi a luat 3 goluri. Bieloruşii ar mai fi putut marca, dar debutantul Lazar a apărat un penalty.

România se pregăteşte acum de meciul din Nations League cu Norvegia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici