Fed Cup 2018 | România - Elveţia 2-0. Begu rezistă în primul set, apoi o domină pe Bacsinszky / Halep a câştigat meciul de debut şi a adus primul punct. Prima reacţie a Simonei

România conduce Elveţia, scor 2-0, la capătul primei zile a barajului de accedere în Grupa Mondială Fed Cup. Simona Halep a adus primul punct României, după 6-3, 1-6, 6-1, în faţa jucătoarei Viktorijei Golubic. România, cu Simona Halep în postura de favorită, îşi joacă şansa la Cluj, pentru accederea în grupul celor mai bune opt naţiuni din Fed Cup - acolo unde a înregistrat o vizită meteorică, în 2016, soldată cu două înfrângeri.

2366 afișări
Imaginea articolului Fed Cup 2018 | România - Elveţia 2-0. Begu rezistă în primul set, apoi o domină pe Bacsinszky / Halep a câştigat meciul de debut şi a adus primul punct. Prima reacţie a Simonei

România - Elveţia, în Fed Cup: Halep - Golubic se joacă ACUM. Elveţianca a căzut, dar liderul mondial are probleme şi în start de set doi! LIVE BLOG PROSPORT: Simona ne ţine ca pe ace

Simona Halep - Viktorija Golubic a fost partida care a deschis ziua de concurs. 

Întreaga acţiune a fost în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro

Irina Begu (38 WTA) a dublat avantajul României, învingând-o pe prima rachetă a Elveţiei, Timea Bacsinszky (46 WTA), scor 6-4. 6-1.

Prima reacţie a Simonei Halep după ce a adus primul punct României la Fed Cup, contra Elveţiei: "A fost de trei ori mai greu!"

Simona Halep a câştigat primul meci din confruntarea de Fed Cup cu Elveţia. La final, liderul mondial a împărtărşit cu publicul prima reacţie după succesul care a adus primul punct României.

"Ce pot să zic, a fost foarte dificil. A fost de trei ori mai greu decât în finala de la Melbourne! Am avut nişte emoţii... nu pot să le descriu! A fost un moment deosebit la ceremonie. Mulţumesc, Cluj! Mulţumesc tuturor! Niciodată nu trăim astfel de clipe. Vă mulţumesc că am reuşit să câştig astăzi datorită vouă!", a spus Simona Halep, imediat după meci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici