România, locul patru la turneul internaţional de fotbal pe plajă din Egipt

Reprezentativa de fotbal pe plajă a României s-a clasat pe locul patru la turneul internaţional de fotbal pe plajă de la Sharm El Sheikh, fiind învinsă în finala mică de Anglia, scor 8-1, informează frf.ro.

135 afișări
Imaginea articolului România, locul patru la turneul internaţional de fotbal pe plajă din Egipt

România, locul patru la turneul internaţional de fotbal pe plajă din Egipt (Imagine: FRF)

Unicul gol al "tricolorilor"a fost marcat de Viorel Fărcaş.

România a mai înregistrat în Egipt următoarele rezultate: 3-4 cu Libia şi 4-3 cu Ungaria (în faza grupelor), 2-4 cu Egipt (semifinale).

Lotul României pentru competiţia desfăşurată în Egipt a fost următorul: George Bratu, Laurenţiu Gheorghe (ambii Performer Constanţa) - portari; Ionel Posteucă (Farul Constanţa), Gabriel Dobre (City'us Tg. Mureş), Adrian Tănase (Performer), Iulian Răvoiu (Calatis Mangalia), Raj Carauleanu (Performer), Ionuţ Florea (Performer), Marian Măciucă (Catanzaro BS), Viorel Fărcaş (Performer) - antrenor/jucător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici