Ronaldinho a dezvăluit cine este cel mai bun jucător pe care l-a întâlnit în cariera sa

Ronaldinho (39 de ani) a dezvăluit care a fost cel mai bun jucător alături de care a avut ocazia să joace. Legendarul brazilian spune că Paolo Maldini (51 de ani) este de departe cel mai bun fotbalist cu care a împărţit vestiarul.

654 afișări
Imaginea articolului Ronaldinho a dezvăluit cine este cel mai bun jucător pe care l-a întâlnit în cariera sa

Ronaldinho a dezvăluit cine este cel mai bun jucător pe care l-a întâlnit în cariera sa

Ronaldinho a rămas marcat de calităţile lui Paolo Maldini: „Mi-e dor să joc fotbal la cel mai înalt nivel. A fost ceva incredibil. Am avut şansa de a juca împotriva unor fotbalişti uriaşi, printre care Zidane, Figo sau Henry. Am avut şi nişte colegi incredibili. Pot spune că Paolo Maldini e cel mai bun jucător pe care l-am întâlnit în cariera mea. Juca de-a dreptul incredibil, era uriaş. Cel mai mult m-a impresionat inteligenţa lui, era incredibil de deştept”, a spus Ronaldinho, citat de Goal.com.

Ronaldinho şi Paolo Maldini au fost colegi la AC Milan

Doi dintre titanii fotbalului, Ronaldinho şi Paolo Maldini, au îmbrăcat tricoul echipei AC Milan între 2008 şi 2009. Ajuns între timp în conducerea clubului, Maldini a evoluat pe toată durata carierei pe San Siro. Ronaldinho a stat la Milano până în 2011 şi a fost de faţă la ultimul meci al legendarului Paolo Maldini.

În cariera sa, Ronaldinho a jucat pentru Gremio, PSG, Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, FC Queretaro şi Fluminense. Acesta şi-a trecut în palmares două titluri de campion, două Supercupe ale Spaniei şi o Ligă a Campionilor, toate în tricoul Barcelonei, un titlul de campion cu AC Milan, iar cu Atletico Mineiro Copa Libertadores şi Recopa Sudamericana. Cu naţionala Braziliei, dinţosul a cucerit Cupa Mondială în 2002, Cupa Confederaţiilor şi Copa America, bifând 78 de meciuri, în care a înscris de 28 de ori şi a oferit zece pase decisive.

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici