Rusia - România, scor 15-5, în primul meci din Liga Mondială la polo

Naţionala de polo a României a fost învinsă marţi, în deplasare, de reprezentativa similară a Rusiei, cu scorul de 15-5, în primul meci din grupa A preliminară a Ligii Mondiale.

116 afișări
Imaginea articolului Rusia - România, scor 15-5, în primul meci din Liga Mondială la polo

Rusia-România, scor 15-5, în primul meci din Liga Mondială la polo

Din grupa A prelimininară mai face parte deţinătoarea trofeului, Serbia.

Componenţa grupelor preliminare ale Ligii Mondiale este următoarea:

Grupa A: Serbia, Rusia, România

B: Croaţia, Ungaria, Grecia

C: Muntenegru, Germania, Italia, Slovacia.

În continuare, tricolorii vor avea programul: Serbia-România (10 decembrie), Serbia-Rusia (14 ianuarie 2014), România-Rusia (11 februarie), România-Serbia (11 martie), Rusia-Serbia (15 aprilie).

Turneul final va avea loc la Dubai, între 17-22 iunie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici