Sabella, după victoria Argentinei din sferturile CM: Messi este ca apa în deşert

Selecţionerul argentinian Alejandro Sabella a declarat că Lionel Messi este ca "apa în deşert" după victoria Argentinei, scor 1-0, cu Belgia, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, sâmbătă, la Brasilia.

185 afișări
Imaginea articolului Sabella, după victoria Argentinei din sferturile CM: Messi este ca apa în deşert

Lionel Messi (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Messi a făcut un mare meci. Nu este util doar pentru a marca, ci şi pentru a avea posesie, pentru a atrage fundaşii. Fiecare deplasare a sa este făcută în mod inteligent. Pune în pericol echipa adversă din momentul în care are balonul la picior. Nu mă interesează doar golurile. Nu pierde mingea niciodată şi creează spaţii. Aceste jucător este ca apa în deşert. Găseşte soluţii când crezi că nu sunt", a declarat Sabella.

Reprezentativa Argentinei s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale, după ce a învins, sâmbătă, la Brasilia, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Belgiei, în sferturile de finală ale competiţiei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Gonzalo Higuain, în minutul 8.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici