Sabine Kehm: Starea lui Schumacher este staţionară

Starea de sănătate a fostului pilot Michael Schumacher, aflat în comă într-un spital din Franţa din 29 decembrie, după un accident la schi, este în continuare considerată "staţionară", a anunţat, vineri, consilierul germanului, Sabine Kehm.

641 afișări
Imaginea articolului Sabine Kehm: Starea lui Schumacher este staţionară

Michael Schumacher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Starea lui Michael Schumacher este staţionară. Familia lui Michael are încredere totală în echipa medicală şi este foarte mulţumită de munca acesteia. Toate informaţiile care nu vin de la medici sau de la familia lui trebuie considerate drept simple speculaţii", a declarat Sabine Kehm.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial la Formula 1, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori, fiind în comă indusă de la internarea în spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici