Sami Khedira va fi indisponibil şase luni

Mijlocaşul german Sami Khedira, jucător al formaţiei Real Madrid, va fi indisponibil şase luni, după ce s-a accidentat la meciul amical al Germaniei cu Italia, scor 1-1, disputat, vineri, la Milano.

129 afișări
Imaginea articolului Sami Khedira va fi indisponibil şase luni

Sami Khedira (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Khedira s-a accidentat în minutul 67 după un duel cu Pirlo şi a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept, urmând să fie supus unei intervenţii chirugicale, informează L'Equipe.

''Este o mare lovitură pentru noi şi pentru Sami. El este un luptător şi un optimist. Asta îl va ajuta, sunt convins că îşi va reveni până la Cupa Mondială. Credem în el şi îi ţinem pumnii ca intervenţia chirurgicală să decurgă perfect'', a anunţat selecţionerul Joachim Low.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici